De Praktijk – Tandartsenpraktijk Lamée bv – Nijmegen

De Praktijk

 

U kunt rekenen op de deskundigheid en ervaring van ons team. Onze praktijk bestaat sinds 1986 en is gevestigd in een herenhuis aan de Sint Annastraat op de eerste verdieping, er is géén lift aanwezig.

Behalve hoogstaande kwaliteit van het werk vinden wij een ontspannen en persoonlijke benadering zéér belangrijk. Omdat de praktijk een bescheiden omvang heeft van twee behandelkamers bestaat die mogelijkheid. U kunt bij ons terecht voor nagenoeg alle tandheelkundige behandelingen bij volwassenen en kinderen, behalve voor implantologie en orthodontie (beugels), daarvoor kunnen wij u verwijzen.

Gespecialiseerd zijn we onder andere in:

– tandvleesbehandelingen, preventie en individuele begeleiding van uw mondgezondheid door een ervaren mondhygiënist en preventie-assistente.

– esthetische tandheelkunde door middel van witte vullingen, porseleinen kronen/bruggen en facings (schildjes) die over de tanden geplaatst worden, alsmede het herstellen van de gebitsfunctie bij (ernstige) gebits-slijtage door tandenknarsen, erosie.

– mandibulaire repositie apparaat/snurkbeugels. Dat zijn verstelbare beugels bij patienten met een obstructieve slaap-apneu-syndroom.

In onze praktijk staat uw aandacht voor uw gebit voorop. Daarom besteden wij veel aandacht aan de kwaliteit van onze praktijk en ons team.